×
Instagram

Join the crew!
Follow us on instagram

FAQ


Wat is de vereiste minimumleeftijd voor deze job?
De vereiste minimumleeftijd is 17 jaar.

Is een speciale (voor)opleiding vereist?
Een speciale (voor)opleiding is voor deze job niet vereist.

In welke regio moet ik inwonend zijn?
Het maakt niet uit in welke regio jij inwonend bent, zolang je de evenementen goed kunt bereiken. Het is wel een vereiste dat je een Nederlands legitimatiebewijs hebt.

Kan ik deze job combineren met school of mijn andere baan?
Dit kan uiteraard! Je werkt onder een nulurencontract en dus op oproepbasis. Je hebt de mogelijkheid om ruim van tevoren aan te geven of je op een evenement wel of niet beschikbaar bent. Uit ervaringen van onze crewleden is deze job als bijbaan goed te combineren met school, aangezien de evenementen voornamelijk in de vakanties of in het weekend plaatsvinden.

Wordt er rekening gehouden met vakanties?
Wij plannen de evenementen niet in en kunnen daarom geen rekening houden met de vakanties. Wij bieden jou wel de mogelijkheid om aan te geven of je op een evenement beschikbaar bent.

Wanneer zijn de evenementen en vinden de werkzaamheden plaats?
De evenementen bevinden zich op diverse locaties. Je hoort van tevoren waar een evenement plaatsvindt, op welke datum het plaatsvindt, wat jouw functie is en de tijd dat je aanwezig moet zijn. De werkzaamheden vinden uitsluitend tijdens het evenement plaats.

Wat kun je verwachten tijdens zo’n evenement?
In het begin is het erg druk bij de ticketscan en muntenverkoop. Naar mate het feest vordert, wordt het rustiger en komen de bezoekers in waves binnen. Het is daarom belangrijk dat alle crewleden op tijd gereedstaan bij hun toebehorende functie.

Wat moet je allemaal meenemen?
Naar het evenement moet je het volgende meenemen:

* Een geldig legitimatiebewijs

* Je E-ticket, deze krijg je via mail toegestuurd en moet je uitgeprint meenemen

* Je parkeerticket als je met de auto komt. Deze krijg je bij aanvraag via mail toegestuurd en moet je uitgeprint en zichtbaar op je dashboard leggen.

Hoe zit het met vervoer?
Je kunt met het openbaar vervoer of met de auto komen. Omdat er aangepaste dienstregelingen zijn, raden wij aan om met de auto te komen. De afgelopen jaren hebben veel crewleden ervoor gekozen om gezamenlijk te rijden en de benzinekosten te delen. Mocht het niet lukken met het regelen van vervoer, dan kunnen wij eventueel mensen contacten die in de buurt wonen en met de auto gaan. De routebeschrijving wordt in een briefing vermeldt die je in dezelfde week van het evenement ontvangt.

Hoe en wanneer vindt de uitbetaling plaats?
Voorheen deden wij de uitbetalingen aan het einde van de maand. Echter was er meer vraag naar spoedige uitbetalingen. Om deze reden vinden de verloningen nu plaats op maandag na het evenement. Het bedrag wordt naar jouw bankrekening overgemaakt.

Wat voor (werk)kleding moeten de crewmembers dragen?
De crewmembers zijn vrij in het bepalen van hun outfit. Omdat wij een positieve indruk willen maken op ons publiek, raden wij aan om je verzorgd te kleden.
Het is ook mogelijk dat op het evenement crew shirts worden gedragen. Deze shirts worden ter plekke uitgedeeld en moeten na het evenement weer worden ingeleverd.

Hoe zit het met eten/drinken op het evenement?
Lunchpakketten en het drinken worden voor je geregeld. Tijdens het evenement zijn wij altijd voorzien van drinken. Hoe laat de lunchpakketten worden uitgedeeld, zal verschillen per afdeling. Na afloop van jouw shift zullen er crewmunten worden uitgedeeld waarmee je eten/drinken kan halen bij de foodkraampjes op het terrein.

Waar mag je als crewmember wel/niet komen op het evenement?
Als crewmember mag je buiten je werktijd als normale bezoeker het terrein op. Buiten het terrein om vinden er werkzaamheden plaats tussen leveranciers van foodketens, opbouw, etc. Op enkele locaties mag je daarom uitsluitend met toestemming van de security het terrein betreden.

Kan ik een vriend of vriendin opgeven voor deze job?
Uiteraard! In bovenstaande invulvelden kun je de gegevens van jouw vriend(in) vermelden en deze opsturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen met de door jou opgegeven persoon.
Direct aanmelden
Ben je na het lezen van alle informatie enthousiast? Meld je dan nu aan voor een intakegesprek!