×
Meer weten over onze festivals, over de functies en de mogelijkheden die we hebben om zelf de festivals te beleven als crewmember? Je kunt ons mailen of een WhatsApp sturen.
Instagram

Join the crew!
Follow us on instagram

Contact us

Make sure you contact us and be featured!

Kevin Pietersen

Foto van Kevin Pietersen

Mijn naam is Kevin Pietersen. Ik ben ondertussen al 5 jaar werkzaam op evenementen en doe dit nog steeds met heel veel plezier! Het werk is afwisselend en creëert een bepaalde verantwoordelijkheidsgevoel waardoor je het werk serieus neemt en nooit verveeld zult raken!
Wat mooi is om te zien is dat iedereen sociaal is ingesteld en goed met elkaar overweg kan gaan. Daarnaast zorgt de enthousiaste uitstraling voor een echte 'festival vibe'!

Lijkt dit werk jou leuk en wil je lid worden van de YoungCrew? Neem dan contact met mij op en ik vertel je alles wat je wilt weten!

Bel of WhatsApp: 06 40 96 41 08
E-mail: kevin@blueict.nl

Mitch Vonk

Foto van Mitch Vonk

Mijn naam is Mitch Vonk. Ik werk al vanaf me 18e op evenementen. Ik begon bij Youngcrew als ticketscanner en ik heb mij opgewerkt als personeelscoördinator. Het werken op evenementen doe ik altijd met veel plezier. Het leukste wat ik vind zijn de festivalgangers, want ze komen voor een leuke dag die wij ze kunnen geven.

Lijkt dit werk jou iets of twijfel je nog? Neem contact met mij op en ik vertel je alles wat je wilt weten!

Bel of WhatsApp: 06 11 80 48 41
E-mail: mitch@blueict.nl

Jacco Komijn

Foto van Jacco Komijn

De afgelopen 15 jaar hebben we meer dan 100 festivals en indoorevenementen gedaan. Festivals vanaf ongeveer 1500 bezoekers tot en met vele tienduizenden bezoekers. We hebben veel ervaring met het plannen van de juiste crew, het meedenken in het proces en het enthousiast maken van nieuwe mensen om elk jaar weer nieuwe evenementen te kunnen voorzien van crew.

Bel of WhatsApp: 06 55 37 77 07
E-mail: jacco@blueict.nl

Adres:

Blue ICT
De Corantijn 43-J
1689 AN Zwaag
Tel: 0229 744 060

Partners:


Direct aanmelden
Ben je na het lezen van alle informatie enthousiast? Meld je dan nu aan voor een intakegesprek!
Contract uploaden

Ben je al crew member? Stuur dan nu je contract op!